zweers elektrotechniek diensten camerabewaking buiten

Elektrotechniek

Je wil natuurlijk dat jouw elektrotechnische installaties (verdeelinrichting meterkast, verlichting, leidingen, schakelaars, wandcontactdozen etc.) veilig zijn en prettig te gebruiken. Onze opgeleide monteurs (elektriciens) werken al jaren met elektrotechnische installaties in woningen, kantoren, bedrijfspanden of fabrieken. Kortom: alles wat nodig is om alle apparaten van elektriciteit te voorzien. Elk gebouw en elke omgeving moet voldoen aan specifieke normen en wensen. Dat begrijpen we bij Zweers Elektrotechniek. Daarom creëren, onderhouden en installeren wij elektrotechnische installaties altijd in overleg en met een plan op maat, die past bij jouw behoeften. Wij bieden graag grondige kennis en betrouwbaarheid aan onze klanten. Jouw installatie laten aanleggen of onderhouden door Zweers Elektrotechniek? Lees dan meer of neem contact op.

Elektrotechniek

Elektrotechnische installatie thuis

 

Je hebt waarschijnlijk veel elektrische apparaten in jouw bedrijfspand, kantoor of woning. Om deze zo goed mogelijk te laten functioneren moeten de elektrische installaties goed onderhouden worden. Voor Zweers Elektrotechniek is dit geen enkel probleem. Alle soorten installaties van elektrische apparaten worden door ons verzorgd. Een voorbeeld hiervan is het vervangen van je meterkast. Maar ook het opnieuw bedraden van elektrische apparaten in je bedrijfspand of het installeren van een stopcontact nemen wij voor onze rekening.

 

Bedrijf op het gebied van elektrotechniek

 

Ook voor zakelijke elektrotechnische installaties zijn wij de ideale partner. Bij nieuwbouw verzorgen wij alle elektrotechnische benodigdheden. In oudere gebouwen zorgen wij ook voor het updaten van de elektra om de omgeving duurzaam en veilig in te richten. Naast nieuwbouw zijn wij ook beschikbaar voor andere werkzaamheden. Heb je bijvoorbeeld (nood)verlichting, een video-installatie of een eenvoudige uitbreiding van je elektrische installatie nodig? Dan ben je bij Zweers Elektrotechniek aan het juiste adres. Onderhoud aan je apparatuur? Ook dan kun je bij ons terecht!

 

Contact over elektrotechnische installatie

 

Heb je vragen over het aanleggen van elektriciteit in je huis of bedrijf? Neem dan meteen contact met ons op! Wij staan je graag te woord.